Megtekintendő …

A múlt héten az Erdélyi Magyar Televízió és a Magyar Köztársaság sepsiszentgyörgyi Kulturális Központja szervezésében egy kerekasztal beszélgetésre került sor.

A téma kapcsolódik a az előző bejegyzéshez, azaz a választásokhoz, de számomra a legfontosabb belőle az ETV szerepe.

Jó tévézést :)

http://www.youtube.com/view_play_list?p=96852E7CD7D58D17

233 válasz: “Megtekintendő …”

  1. Márton Albert

    Zsolt,

    Sajnálom, nem volt tudomásom az általad emlitett beszélgetésről, gondolom nem csak én vagyok ilyen helyzetben.
    EP választásokról beszélsz a honlapodon. Nagyon sok értelemben igazad van, szükségünk van komoly, felkészült szakemberekre, akik érdekeinket
    védelmezzék. tehát eddig teljes az eggyetértés, összefogás. A gond más, – te, és én is a megrendezett pereink után – tudjuk a jelmondatot: fogjuk meg és vigyétek emberek. A haszon oda, kár ide mondattal tudnám jellemezni a jelenlegi érdekvédelmi szervezetünk jelenlegi ideológiáját. Mint nagyon sokan 1990-ben órákig áltam sorban, hogy szavazatommal támogassam érdekvédelmi szervezetünket. Közzösség érdekében több érdekvédelmi választott tisztviselőhöz fordultam: sokan nem is válaszoltak, csak esetleg a kampánystáb egy tagja küldött el sétálni. Gondolom, nem csak én vagyok ilyen helyzetben. És most támogassam szavazatommal nemzeti identitásom megmaradását vagy azon jelölteket akik a kampány után szóba sem álnak velünk? Mit tanácsolsz?
    Márton Albert
    Zsolt,

  2. Létrafok

    Ha már televizió…

    Kedves Zsolt! Mi a legújabb hir a kkv-ra kivetett radio és tv adóval? Van-e valami info., arról hogy még kell-e fizetni és ha igen akkor PONTOSAN, hogy mely cégeknek? (Volt egy áprilisi hir miszerint egy kolozsvári cég ezűgyben pert nyert.) Ha elmondhatom a véleményemet ezen adófajtáról akkor azt mondom, hogy égbekiálltóan nagy pénzcsalás!
    Üdv. a létrafok alsó fokáról…

  3. DUDi

    az etv-t rengetegen néznék marosvásárhelyen ha tudnák. kéne egyeztetni az rcs-sel, hogy tegyék be az alapcsomagba. vagy legalább a helyi magyar médiaorgánumokban tájékoztatni a lakosságot. kérlek figyeljetek jobban a TÁJÉKOZTATÁSra. kösz. sok sikert tovább és hunor for president.

  4. scripts

    This site has amazing g information. thanks for sharing useful & informative stuff