zsoltnagy.ro

Tegnaptól a blogom a www.zsoltnagy.ro honlapon is olvasható.

Aşa cum v-am promis săptămâna trecută, de acum puteţi citi şi comenta blogul şi pe site-ul www.zsoltnagy.ro.

104 válasz: “zsoltnagy.ro”

  1. YES

    Kedves Miniszter ur,

    a roman nyelvu blogban is hozza lehet majd szollani magyarul es angolul ? A http://www.zsoltnagy.ro bloggon majd magyarul es angolul is hozza lehet majd szollani ? :-)

    Stimate Domn Ministru,

    in blogul cu limba romana putem sa adresem si in limba maghiara si in limba engelza ? Si situl http://www.zsoltnagy.ro os sa fie un blog cu mai multe limbi ? :-)

    Dear Friend,

    in your Romanian blog site is alloved to write in Hungarian or in English language, too ? Your http://www.zsoltnagy.ro will be a blog where comments will be allowed in Hungarian and in English version, too ? :-)

    Minden jot!
    Toate cele bune!
    All the best to you!

  2. Pizdocea

    Foarte frumos, iesit din comun, extraordinar, in pas cu moda, om al poporului, stimabile esti tare. Hmmmmm … nu. Hai pe-aici: http://lol-de-tine-de-la-mine.blogspot.com/

  3. Mélabéla

    Zsolt!

    Azzal, hogy kétnyelvű a blogod nem foglalkoznék most. A te döntésed, te tudod miért csinálod, miért van rá szükséged erre. Engem inkább az érdekelne, hogy miért választottad a honlapod címéül a http://www.zsoltnagy.ro címet? Nagy Zsoltként ismer téged mindenki, nem Zsolt Nagyként. Számos más erdélyi magyar politikus indított blogot rajtad kívül, de egynek sem fordult meg a fejében, hogy hozzád hasonlóan járjon el, románosítva, nemzetköziesítve nevét. Nem gondolod, hogy hibáztál ebben?

  4. új széköly

    …és már napok óta semmi…se magyarul, se románul…
    mi lett??? vége???

  5. fodor

    Nem kellett volna ilyen gyorsan pánikba esni a románoktól, így nem tud őszinte lenni a dolog egyik nyelven sem.Bár ez egy politikustól igencsak komoly elvárás lenne…

  6. Nagy Zsolt

    Kedves Mélabéla!

    Nem gondolom, hogy hiba volt román nyelvű blogot indítani. Azt sem tartom hibának, hogy zsoltnagy a cím… De ennek elsősorban technikai okai vannak: a zsoltnagy.ro domain volt szabad, ezért használtam. Amúgy, hamarosan működni fog a nagyzsolt.ro is.

  7. Bojtor Levente

    Jó napot kivánok én Bojtor Levente vagyok egy Magyarországi Le Meridien étteremben dolgozó fiatalember!
    Nagyon örülök,hogy sikerült elinditani ezt az oldalt,tudom ,hogy a sok munka mellett,ez egy plusz feladat,de Kitartás Uram,ahogy felszolgálóként kitartok a vendégekért,látom Ön is karakteres kitartó öszinte ember.
    Nem kell foglalkozni a kritikákkal,tudja van egy érdekes dolog a világban,hogy sose baj,ha egy okos hülyéskedik,az a baj mindig amikor egy hülye okoskodik!
    Plusz egy másik fontos dolog,hogy mocskolni,kritizálni,sárba taposni,mindig könnyebb,mint valami értelmes ötletet adni egy miniszternek,pedig mi magyarok nem ilyenek voltunk,segitőkészek voltunk,ami most reciprok éppen a kihalás felé vette az útját.Kevés az értelmes ötlet,könnyebb megsértödni,pedig Miniszter Úr:….csak akkor születtek nagy dolgok ha bátrak voltak akik mertek, százszor bátrak voltak és viharvertek…….Jó munkát!Üdvözlettel: Bojtor Levente