Blogfeszt

Ezúton is köszönöm a szervezőknek, hogy meghívtak a blogfeszt díjkiosztó estjére. Sajnos, előzetes terveim ellenére, nem tudok visszaérni Kolozsvárra ma estére.
Követve a blogfeszt folyamatát, sok érdekes, számomra új blogot fedeztem fel általa és örvendek, hogy az erdélyi blogvilág is ennyire színes és állandó fejlődésben van.
Gratulálok a szervezőknek, hiszen a megfelelő helyen és megfelelő időszakban próbálták feltárni ezt a jelenséget. Úgy tűnik a blog maga egy igazi kommunikációs forradalom. Vannak akik dicsérik szabadságát, mások elítélik, de a bloggolás ma már a társadalom velejárója. Még akkor is ha a hét elején arról értesültünk, hogy egy diákot kizárták az iskolából, mert blogján feltárta iskolája valóságait. Az ilyen megnyilvánulások ellen jó együtt fellépni, hiszen a kritikusan gondolkodók megnyilvánulási formáit nem szabad ily módon szankcionálni!
További sok sikert a szervezőknek, résztvevőknek, gratula a nyerteseknek!

54 válasz: “Blogfeszt”

  1. Fairplayguy

    Kedves Zsolt!

    Azt mondod hogy:

    ”Az ilyen megnyilvánulások ellen jó együtt fellépni, hiszen a kritikusan gondolkodók megnyilvánulási formáit nem szabad ily módon szankcionálni!”.

    Véleményem szerint nemcsak hogy nem szabad a kritikát ily módon szankcionálni, sőt merem azt állítani hogy egyáltalán nem szabad szankcionálni, mert egy igazi marketinges tudja azt hogy a negatív kritikát illik méltóképpen értékelni. Továbbmegyek és azt merem mondani hogy igazából meg illik köszönni illetve hálásnak kell lenni érte. Pláne a negatívat!
    Mert a kritika, pláne a negatív a legjobban segít abban hogy információkat gyűjtsünk pont azoktól akiknek a szavazatára alkalomadtán számítunk. Ezért jó az hogy a blogot mint óriási direkt kommunikációs eszközt fogjuk fel. Mindkét irányba működik.
    Személy szerint is örülök annak hogy blogot nyitottál, mert megin csak szerintem közös hasznunkra válik. Neked is személyesen de kis közösségünknek is az.

    Sok sikert kívánok továbbra is!
    A Fiú.

  2. mlg

    Tisztelt miniszter úr, habár a téma talán nem tartozik ide, de jó felületnek találom a közlésre, egy kérdés motoszkál bennem, mit kell és miért kell átpolitizálni egy müvészeti-kulturális eseményt ??? Talán van ideje megkérdezni ezt is hőn szeretett fönökétől – Kopacz Bélától
    Hányingerkeltő hogy a Munkácsy kiállitást is ez a mindenki által megutált “fönök” kell megnyitsa – hervadt virágos Szili Katival. Ja, hogyha magánemberként ment volna akkor megértem, vagy talán már nem is tud sehol magánemberként megjelenni.

    Ja még valami, köszönöm az RMDSZ vezérkarának, hogy megint mások nevében döntöttek…Kicsodák önök, hogy ezt megtegyék ??? Ezt a beképzeltséget és pofátlanságot…Ennyire butának és hülyének látják az erdélyi magyarokat hogy nem tudják hova kell ütni a pecsétet ??? Miért nem hagyják az erdélyi magyarság józan itélőképességére, hogy eldöntse – támogatja vagy nem támogatja Basescut??? És mivel a nagybetüs párt ilyen pozicióra helyezkedett, ki tudja hányadik alkalomra megint rosszul, pont ezért fogok szavazni Basescu mellett, és még sokan mások, akik ugyanúgy éreznek mint én.
    Ja az mese, hogy “pozitiv kampány”, ha azt mondta az “érdekképviselet”, hogy NEM képviseljük, akkor ezzel már úgy tudom ELLENE van. Vagy ez rmdsz házatáján nem igy van ? Ez már csak az RMDSZ szkizofrén gondolkodását mutatja, hogy a NEM együtt található a POZITIV kampány terminológiával

  3. leváltott

    Nem skizofrén gondolkodásra vall, az hogy meg lett mondva a popornak, a magyarnak, hogy nemmel szavazzon a pozitiv kampájnban, más az oka.
    Szorul a kapca, ezt kelett mondani.