Ha valakit érdekel ….

http://www.ftnnews.com/content/view/4430/26/lang,english/

124 válasz: “Ha valakit érdekel ….”

 1. Endre

  deluxe :) Gratulálok! – szép teljesítmény, ha tényleg akkora és olyan lesz, mint a cikkben, akkor még Cluj egyik szimbólumává is válhat…

 2. Fairplayguy

  Gratula. Szerintem mindenképpen szép teljesítmény!

 3. Levente

  Boldog uj evet kivanok mindenkinek!

 4. új széköly

  BÚÉK!! mondjuk ez a házigazda dolga lett volna… na de….

 5. Levente

  igaz..

 6. új széköly

  hát úgy tűnik itt már sokan nem fognak írogatni… ez van…

 7. Sunci

  Szia Zsolt!

  Bravissimo, van ennek valami jelzeserteke. Impozans felhökarcolo keszül kincses varosunkban 2012-re, autopalyan meg nem lesz ugyan megközelithetö, de repülövel semmi gond, jöhetnek a plaza-befektetök, nokias menedzserek gyönyörködni a megvalositasaikban es ellenörizni a “termelest”, kivinni a nyereseget. Egy majd’ egymillios varoskaba automatikusan “kivankozik” egy ilyen 5-csillagos betonrengeteg. Ahhoz pedig szemelyesen gratulalok, hogy ratok esett a valasztas. Ehhez elismerem, hogy kellett a lobbizasod.

  üdv,
  sunci

  p.s. Viszont ugy latom az uj szakmadban is ugyanolyan fantaziatlanok a “press release”-k, mint a regiben. Mentsegünkre legyen mondva, nem a mi hibank. :-)

 8. Orban

  alkotmanymodositas???

 9. új széköly

  na Zsolt…azt hittem, hogy más vagy, mint a többi… tévedtem… nem kellene ilyen sűrűn jelentkezni… vagy ennyire kényelmetlen???

 10. Orban

  inkabb zard le az oldalt…igy ciki..

 11. Nagy Zsolt

  Kedves barátaim,

  egy baleset távoltartott a munkámtól és a blogomtól. köszönöm türelmetek.

 12. új széköly

  oké, bocsi…gyógyulást…

 13. Orban

  Jo gyogyulast..

 14. Fairplayguy

  Mi történt veled Zsolt?

 15. új széköly

  semmi… eltűnt..

 16. Robert

  En nem ertem hogy miert kell nektek autonomia?
  En magyar vagyok es serintem semmi suksegunk nincs ra. Engedelyezve van eleg dolog hogy bodogan eljunk ugy ahogy vagyunk,ezzel az ottlettel csak roszat csinaltok a magyarsagunknak. Majd fel fogtok ebredni mikor a romanok majd megutalnak minket. Es ha akartok is autonomiat miert csak arra a 2 megyere gondoltok?
  En maramarosi vagyok es ugy latom hogy a tobbiekre nem gondoltok csak a szekelyekre mintha csak ok szavaztak volna ratok. Kerem hadjak abba ezt az autonomia dolgot mert en mar felek hogy nem lesz jo vege ennek.