Online találka

Kedves barátaim!

Sokszor jeleztétek, hogy nem minden kérdésetekre válaszolok. Nos itt az alkalom, hogy élőben beszélgessünk!
Pénteken, április 27-én az eTransylvania Egyesület online kerekasztal-beszélgetésén veszek részt. A www.eregio.eu honlapról elérhető virtuális találkozóhoz regisztrálni kell, majd feltehetitek kérdéseiteket, ebben a körben az Európai Unió kapcsán. Tehát találkozzunk pénteken, romániai idő szerint fél kettő és három között. Az online kerekasztal-beszélgetés az egyesület Behálózunk az EU-ba elnevezésű programjának része. Én Sepsiszentgyörgyről jelentkezem be, ugyanis részt veszek a 16. Szent György Napokon. Várlak benneteket!

53 válasz: “Online találka”

  1. emerikusz

    Ma reggel sikerült belépnem a csetbe, a srácok éppen tesztelték a rendszert, később már nem sikerült visszatalálnom :)

    A regisztrálásnál tökölődtem kicsit amig rájöttem, hogy kép nélkül nem megy. A cset használata első ránézésre bonyolultnak tűnt, viszont a bonyolultság abból adódik, hogy itt nem csak halomra egymás után írjuk a hozzászólásokat hanem kérdések szerint rendszerezve.

    Három típusú üzenet létezik: K – kérdés, H -hozzászólás, ami egy kérdésre válasz vagy ahhoz kötődik és M – megjegyzés ami szabadon írható függetlenül a kérdéstől. Minden üzenet meg van számozva. A Hozzászólás esetén ki kell választani a kérdést amire válaszolni akarunk. A Kérdések és válaszok sorozata külön ablakban követhető, tehát egy később belépő polgár sem téved el a hozzászólás rengetegben és remélhetőleg nem lesznek ismétlések sem.

    Remélem a kérdések és a válaszok nem fognak elveszni és valamelyik honlapon megjelennek majd szerkesztett formában.

  2. Nagy István

    Sajnos akkor már nem leszek netközelben.

  3. emerikusz

    Hm… véleményem szerint elég sutára sikeredett ez az online találka de kezdetnek nem rossz.

    “Mit jelent, mit jelenthet nekünk az Európai Unió a mindennapjainkban?” – volt a téma, ami egy kerekasztal beszélgetéshez nem rossz viszont ha kérdéseket kell feltenni Zsoltnak akkor hamar kifogyunk a témából, az izgalmasabb belpolitikai helyzetről meg hamar elterelték a szót.