Kiváncsiság

Arra figyelmeztet Laci, hogy leült a blogom. Ezzel nem vitatkozhatom. De vajon kiváncsiak-e az emberek, a blog valamikori olvasói rám? Aki most nem a politikában ténykedik?

Sokat gondolkodtam azon mi is legyen a sorsa a ennek a kifejezési formának, a blognak. Mondanivalóm, véleményem, öteletem, elképzelésem most is legalább annyi van mint eddig. De vajon kiváncsi még erre valaki? Vagy úgy teszünk mind az RMDSZ, aki még a honlapjáról is leveszi a linket erre a blogra!

Nem kívánok szavazást vagy kéretni sem akarom magam, csak egyszerűen mondom, hogy időnként írni fogok. Sokat segíthettek visoznt azzal, ha jelzitek milyen témában is vagytok kiváncsiak a véleményemre.

59 válasz: “Kiváncsiság”

  1. csomh

    A legkönnyebb arról írni, amivel éppen foglalkozol. De szerintem kevesen tudják (én sem tudom), hogy mivel foglalkozol. Erről írj.

  2. Endre

    Az, hogy kíváncsiak vagyunk nem kérdés. Legalábbis, ami engem illet…
    Hogy mire, hát: Nagy Zsoltra! Arra amit prezentál ahogyan és amiről. A téma pedig az legyen amiről úgy érzi érdemes írjon…
    Szerintem nem helyénvaló, hogy az olvasók témáit, kérdéseinek válaszát, dolgozza ki blogjában. Ha naplóját nem a mások, hanem saját igényei szerint lakja be, öröm lesz azt olvasni.
    Remélem, még sok bejegyzéssel fog megörvendeztetni!

  3. Lya

    En kivancsi vagyok Nagy Zsoltra.Meg amikor miniszter volt veletlenszeruen lattam egy teves szerepleset .Nagyon meggyozo volt , hisz soviniszta vadak is voltak .Szoval jo volt latni fiatal, lenduletes, ertelmes politikustt is .
    Barmirol irjon , ami kozerdek vagy eppen nem .Arrol, hogy viseli ezt a hercehurcat…

  4. Lemúr Miki

    Kedves Zsolt, engem sokkal jobban érdekel az, amivel most foglalkozol, mint a politikai szekértáborosdi. Írjál!

  5. Tihi

    Kedves Zsolt,

    A blogod nem volt “levéve” az RMDSZ honlapjáról, hanem nem került be tavasszal az újjonnan elindított honlap blogbeolvasójába. Ez egyszerűen azért, mert mikor indítottuk már vagy 5 hónapja nem volt új bejegyzésed. Azt hittük, hogy megálltál vele. Ugyanezért nem került fel akkor Markó Attila és Eckstein Kovács Péter blogja sem. Ők azóta sem írtak, de ha elkezdik azonnal feltesszük. Én személyesen is nagyon örülök, hogy Te folytatod. Fel is tettük a blogodat az RMDSZ blogbeolvasójára a honlap címoldalán. Bocsánat, hogy nem pénteken sikerült ez, de csak ma vettem észre az új bejegyzéseket.
    További jó munkát!

  6. Sandor Szilard

    Persze, engem is érdekel Nagy Zsolt blogja. Valószínű nem leszek “notorikus” hozzászóló, de olvasó az igen,ha működik továbbra is a blog. Valószínű egy párszor hozza is szólok, ha a helyzet úgy hozza :-)

    Én személy szerint kíváncsi lennék Nagy Zsolt világszemléletére, amennyiben ezt jónak látja megosztani a blog olvasóival. Ugyanakkor, természetesen érdekelne, mint látja az erdélyi magyar közösség politikai jövőjének alakulását. Természetesen érdekelne hogy az egyházak szolgálatáról és közösség-formálásáról milyen véleménnyel van :-)

    régi olvasói és hozzászólói üdvözlettel és személyes találkozás nélkül is barátsággal

    Szilárd