29 hónap, 2 hét és 45 nap

Ma letelt a 45 nap.

A felfüggesztés ideje alatt az ügyben semmilyen előrelépés nem történt, még a három héttel ezelőtt beadott fellebbezésemet sem méltatták válaszra az ügyészek.

Számomra nagyon nagy dilemma volt, hogy lemondjak vagy sem. Lehetett tudni, hogy nem lesz előrelépés, mégis úgy döntöttem, hogy nem lépek vissza ez időszak alatt. A lemondás egy elvi kérdés volt számomra végig, már az ügy elindulása óta. Most is azt tartom helyesnek, hogy ha igaztalanul vádolnak, nem szabad meghátrálni – hiszen pont ez a céljuk.

A 29 hónap és 2 hét alatt, azaz a minisztériumban töltött idő alatt elkezdett projektjeinket a minisztériumban dolgozó kollegáim folytatják. Fontosnak tartom elmondani, hogy rendkívül jó csapattal dolgoztam, és ezúton is köszönöm munkájukat.
Ma Markó Béla bejelentette, hogy az informatikai és távközlési tárcát Winkler Gyula veszi át. Ismerem Gyuszit, úgy gondolom, jó szakember, nagy tapasztalata van a kormányzati munkában, beszélgettünk az eddigi munkánkról és folytatni fogja, azokat a programokat, amelyeket elkezdtünk.

99 válasz: “29 hónap, 2 hét és 45 nap”

  1. Nagy István

    Nagy-ex / Winkler-ex és leendő / Koródi aktív miniszterek.
    Nagy / Winkler / Koródi aktív jelöltek.
    És hogyan tovább az EP-választással?

  2. Nagy István

    http://www.metro.hu/itthon/cikk/119995
    2007-07-26 14:48:39
    Hétfőn Kolozsváron találkozik Markó Béla Tőkés Lászlóval
    MTI

  3. Andi

    “Ismerem Gyuszit, úgy gondolom, jó szakember, nagy tapasztalata van a kormányzati munkában, “- háát nem tudom….Hallottam a “Gyuszit” úgy 3 éve Tusnádon, amit egy témában épp előadott….Azóta is azon töprengek:hogyan juthatott olyan magasra a fuszulykafán???

  4. új széköly

    Hát ezt te sem mondhatod komolyan…a “Gyuszi” az aztán feldobott…te Zsolt, komolyan hülyének nézel bennünket, amikor ilyen gyuszi féléket nevezel szakembereknek…legalább ne írtad volna ezt így le…sokkal jobban értékeltem volna…

  5. Nagy István

    Nyugati Jelen – Arad:
    Winkler Gyula “nem csak politikusként, de szakemberként is alkalmas arra, hogy Nagy Zsolt munkáját folytassa. Távközlési és elektronikai mérnöki szakot végzett Temesváron, alapszakmája tehát kötődik a területhez, utána pedig közgazdasági diplomát szerzett” – mutatta be Markó Béla a jelöltet.

  6. zoltán

    Kedves Zsolt
    Szerintem a Bélucit, Attilácskát, Gyurikát, meg… nem ismeri Ön. Innen indulnak a bajok !

  7. ME

    “A Gyuszinak” csak egy nagy hibaja van. Nem tud magyarul beszelni…